Alkoholimuste maalaus ”Lupaus keväästä”

alkoholimuste, alkoholimustemaalaukset
alkoholimuste maalaus

Lupaus keväästä – ensimmäinen alkoholimuste maalaukseni, joka on myytävänä. Taiteeseeni kuuluu oleellisesti myös valokuvaus makrolla ja taltioin kameralla alkoholimusteiden luomia yksityiskohtia. Näin saan tallennttua isoihin sisustustauluihin myös niitä elementtejä, joihin ei välttämättä kiinnitä huomiota originaaleissa teoksissa. Maalaus on siis suurennos alkoholimustemaalauksestani ja materiaalina on kangas.

Sisustustaulu on kooltaan 50x70cm ja taulu on tukeva canvas. Paksuutta taululla on 4cm ja kokonsa puolesta se sopii hyvin moneen tilaan. Taulu on ihanan raikas ja näenkin sen parhaimmillaan isossa valkoisessa tilassa, jonka ikkunoissa heiluu valkoiset pellavaverhot.

Alkoholimuste taide on suhteellisen uutta Suomessa, mutta musteiden luomat abtraktit kuviot tuovat uutta tuulahdusta kotimaisen taiteen ystäville. Tämä maalaus on hyvin Skandinaavinen ja seuraavat työni tulevat olemaan abstraktimpia, joten klikkaapa sivut talteen myös Instan ja Facen puolella, niin näet uusimmat teokset ensimmäisenä!

Tämän alkoholimustetaulun hinta on 200€ postikuluineen. Tiedustelut sähköpostitse korkiamaki.paula@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *