Abstraktia taidetta edullisesti netistä

Uusin abstrakti maalaukseni sai jäi jälleen miettimään edullista mediaa, joka olisi edullinen niin minulle kuin asiakkaallekin. Jotkin maalauksistani sopisivat täydellisesti puulle, mutta niiden hinta nousee niin korkeaksi, että olen jättämässä sitä vaihtoehtoa kokonaan pois.

Miksi sitten tarvitsen erillisen median maalauksilleni? Siksi, että haluan säätää värimaailmaa kuvankäsittelyohjelmassa ja tehdä maalauksiin hienoisia korostuksia, että maalaus saa jonkinlaista kosketuspintaa myös esittävään taiteeseen. Toisekseen, maalaan usein postikorttikoolle ja näen valmiit teokset isompina. Tämä maalaus on hyvä esimerkki siitä.

Olin jo tilaamassa tästä työstä canvas taulua, mutta maltoin mieleni. Odotan vielä mallikappaletta Fine Art taidepaperista ja teen päätöksiä vasta sitten.

Maalaustaidottomalle tällainen luomisen kanava on helpotus, vaikkakin voi olla, että tauluja on vaikeampi myydä, koska kyseessä ei ole alkuperäisteos. Jos taideprintti näyttää hyvältä, lisään kauppaani uuden osaston myös taidejulisteista, joita pääsee ostamaan hieman edullisemmin. Kyseessä on kuitenkin kotimainen valmistaja, joten ihan pilkkahintaan en printtejäkään pysty myymään.

Syksyn aikana aion antaa myös ajatuksilleni aikaa ja kuunnella hiljaisuuden tuomia viestejä. Saan toisinaan hyvinkin selkeitä lauseita jostain tuolta universumista ja olen miettinyt, saisiko näistä kanavoitua satukirjaa. Kuvittaisin kirjan maalauksillani, mutta tätä aion miettiä vasta syksyllä tarkemmin. Syksyllä on aikaa hiljentyä ja siinä hiljaisuudessa piilee myös luovuuden lähde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *