Akvarelleja myytävänä verkkokaupassa

Myytävänä olevat akvarellimaalaukset löytyvät kaupastani täältä.

Olen jo pitkään etsinyt omaa luomisen kanavaa taiteen parissa. Vaikka alkoholimustemaalaus on ihanaa, se ei kuitenkaan vastaa sitä paloa täysin, miten kanavoida tunteitaan.

Viime viikolla rinnassani tuntui iso möykky ja maalaustaidottomana minun oli vaikea purkaa noita tunteita maalaamalla alkoholimustein. Mietin kauan miten edetä, sillä öljyvärit ja akryyliväritkään eivät ole tuntuneet sellaisilta maaleilta, joita osaisin käyttää luovasti. Halusin kokeilla jotain täysin uutta ja tuntematonta, niinpä tilasin akvarellivärejä tuubeissa ja olen myyty.

Ensimmäinen abstrakti akvarellimaalaus syntyi tänään ja olen koko päivän tutkinut sen muotoja ja rakennetta. Rakastuin. Maalasin abstraktin maalauksen palettiveitsellä kokeillen ja näen tässä taiteen muodossa paljon mahdollisuuksia. Tarkastelin maalausta monelta eri suunnalta ja hahmotin sieltä lopulta Viimeisen Samurain – näetko sinä saman?

Akvarelli on kooltaan A4 ja kehykset viimeistelivät hienosti työn. Tulen laittamaan näitä abstrakteja akvarellimaalauksia lisää kaupan puolelle, kunhan saan todellisuutta vastaavia kuvia otetuksi. Vaikka valokuvaustaitoni ovat keskimääräistä paremmat, tuntuvat maalaukset haastavilta kuvata. Fiiliskuvia tässä kuitenkin maisteltavaksi, mitä pidät lopputuloksesta?
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *