ICM valokuville uusi IG tili

ICM valokuvaus tekniikka vei niin mukanaan, että päädyin perustamaan sille uuden Instagram tilin. Syntyi @kaamos__ (kahdella alaviivalla) ja olenkin viime päivät päivittänyt sitä ahkerasti. Sain uuteen tiliin idean ihan sattumalta, kun otin ICM tekniikalla kuvia muutamasta leffakohtauksesta. Tuloksena oli oma itsenäinen teoksensa ja mustavalkoisuus viimeisteli kokonaisuuden.

Pidän jäljestä tosi paljon ja viime päivinä olen huomannut, että moni muukin tykkää ja tilini kasvaakin yllättävän nopeaa tahtia. Olen joutunut lisäksi miettimään tekijänoikeusasioita elokuviin liittyen ja saattaa olla, että otan tekijänoikeusneuvostoon yhteyttä saadakseni varmuuden asiasta. ICM tekniikka tekee mielestäni kuitenkin töistä oman uniikin teoksensa eikä sitä millään tavoin voi yhdistää tiettyyn elokuvaan. Jos kohtauksissa on ihmisiä, ICM tekee heistä niin tunnistamattomia, ettei heitä voi millään tunnistaa.

On ollut ihana kuvata ja harjoitella ICM tekniikkaa lämpimästi sisätiloissa. Ruudut ovat todella mielenkiintoisia ja mustavalkoisuus on nappivalinta taiteellista valokuvaa tavoitellessa. Muutamasta työstä olen tulostanut printin ja jaksan tuijotella niitä vaikka kuinka kauan.

Viime aikoina olen kuvannut eniten ravistelemalla hienojakoisesti kameraa, siis todella kevyesti ja tekniikkana aion jatkaa sen parissa enemmänkin. Vaihtoehtoisesti liikutan hitaasti kameraa horisontaalisesti ja tämä tapa on myös todella hyvä tehokeino. Tosi mielenkiintoista onkin sitten päästä kuvaamaan keväällä luontoa ja maisemaa, kun tekniikka on alkanut iskostua selkärankaan.

Jos innostut testailemaan tekniikkaa TV:n parissa ja jaat kuvia Instassa, merkkaa minut ja lisää hashtag #icmmoviescenes. Näin löydän myös sinut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *