Juliste omalla tekstillä

Verkkokauppa päivittyi eilen taidejuliste kategorialla ja laitoin kuvat jo esille maisteltavaksi. Ensimmäinen erä julisteita saapuu näillä näkymin ensi viikolla ja päivitän varastosaldot heti kauppaan, kun saan julisteet käsiini. Sitten julisteet saa tilattua kätevästi netistä ja pääsee näkemään mihin tämä tie vie.

Tänään innostuin sanoittamaan yhtä taideteosta omin sanoin ja päätin, että tekstitän niitä lisää. Aion kuunnella tarkkaan intuitiota näiden suhteen ja sanoitan työt sen mukaan. Kun tarkastelin tekstiä ja maalausta, alkoi olla päivän selvää, että maalaus on suojeleva enkeli, joka jätti viestin vastaajaan.

Juliste sopisi mahtavasti lastenhuoneeseen tai vaikka ristiäislahjaksi. Värimaailmakin on ihanan minimalistinen, joten se sopii kaikenlaiseen sisustukseen. Hopeiset ja suoraviivaisen pelkistetyt kehykset sopisivat tähän julisteeseen täydellisesti. Kuvailen blogiini töistäni kuvia myös kehystettynä, että niistä saisi mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan.

Abstraktia taidetta on ihana luoda. Niistä löytää aina jotain uutta tarkastelevaa ja uskon, että tulkintoja eri ihmisiltä löytyy vaikka kuinka paljon. Vaikka käytänkin digityökaluja taiteen tekemisessä tukena, toimivat ne erittäin hyvin taidejulisteissa. Näin pääsee maalaustaidotonkin luomaan jotain kaunista.

Somessa on tullut jonkin verran kyselyjä, onko näitä töitäni saatavilla postikortteina. Idea on todella hyvä ja uskon,  että kortteina nämä toimivat oikein hyvin. Aionkin pian tilata testierän kortteja ja todennäköisesti tulen myymään niitä pakettihintaan. Se on edullisempaa asiakkaalle, sillä olen jyvittänyt postikulut tuotteiden hintaan verkkokaupassani teknisistä syistä.

Kaupassa on mahdollista  jättää myös arvosteluita. Niissä olisi kiva kuulla, mitä sinä näet maalauksessa, myös muu palaute on tervetullutta. Olen muokannut sivuja hiljalleen ja jos huomaat sivuissa teknisiä ongelmia, laitathan siitäkin vinkkiä minulle. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *