Julistekokoelma on nyt valmis

Julistekokoelmani päivittyi vielä muutamalla uutuudella ja tilaan niistä printit vielä tämän viikon aikana. Julisteet netistä löytyvät täältä. Yritin maalailla alkoholimusteilla uusia pohjia töille, mutta ne eivät onnistuneet ollenkaan. Otin vihjeestä vaarin ja jätän uusien julisteiden suunnittelun myöhemmälle syksyyn. Monta uutta julistetta syntyikin jo parin viikon aikana.

Olen opiskellut viimeiset puoli vuotta digitaalista markkinointia ja koulutus on loppumaisillaan. Sain sieltä rohkeuden tarttua WordPressiin ja Woocommerceen ja toteutin kotisivuni itsenäisesti. Olen tyytyväinen minimalistiseen lopputulokseen ja ainut harmituksen aihe on se, että verkkopankkipainikkeita ei saa luoduksi ilman y-tunnusta. Tällä hetkellä pohdiskelenkin, lähdenkö jälleen yrittäjän tielle – toimin menneisyydessäni yrittäjänä miltei 10 vuotta hopeasepän töitä valmistaessa.

Koulutuksen työharjoittelua olen toteuttanut Aalan verkkokaupassa sekä myymälässä Seinäjoen Rengastiellä. Olen tykännyt paikasta ja tänään huomasin kirjoittaessani heidän verkkosivuilleen brändikuvauksia, että miksen muotoilisi uutta design tuotetta markkinoille hopeasta. Innostuin asiasta valtavasti ja aionkin koulutuksen loputtua tarttua jälleen hopeaan ja katsoa mitä saan luotua. Mielessäni on jo yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus – ihanaa, että syksyksi on tiedossa luovaa puuhaa!

Ajatuksenani on jatkaa myös opiskeluja ja googletinkin pikaisesti, mistä löytyy lähin muotoilijan koulutus. Seinäjoella olisi mahdollisuus suorittaa myös tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto ja tämä voisi myös olla varteen otettava vaihtoehto. Olen kiinnostunut myös palvelumuotoilusta sen luovien piirteiden vuoksi.

Varmaa on kuitenkin se, että aion opiskella myyvää kirjoittamista, josta löysin verkkokoulutuksen edulliseen hintaan. Työharjoittelussani huomasin, miten paljon pidänkään kirjoittamisesta ja haluaisin työllistää itseäni myös kirjoittamalla eri yritysten tarpeisiin.

Kauppa alkaa löytyä jo kivasti googlen hakutuloksista. Hakukoneoptimointi ja sisällöntuotanto onkin yksi intohimoni kohteista, joita olen oppinut vuosien varrella viilaamaan hyvinkin yksityiskohtaisesti. Uskon, että yrityksille tulee lähitulevaisuudessa suurempi tarve kirjoitustaitoisille markkinoijille. Elämme todella mielenkiintoisia aikoja digitalisaation myötä.

Kaikkein parasta tässä hetkessä on se, että tulossa on uusia tuulia ja mahdollisuuksia. Vaikka taiteen luominen onkin vienyt sydämeni, haluan rinnalle jotain täysin muutakin tekemistä – kunhan mukana on sopivasti luovuutta sekä ripaus nörttiaineksia. Sisäinen lapseni on tällä hetkellä hyvinkin innokas ja motivoitunut luomaan oman näköistä tulevaisuutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *