Kaamos

Uudistin sivustoni eilen ja Soul Art on nyt Kaamos. Brandiuudistuksen myötä haluakin nyt toivottaa sinut tervetulleeksi valokuvataiteen pariin, jonka parissa päätin jatkaa entistäkin kiihkeämmin.

Alkoholimusteiden ja akvarellien parissa sain viettää ihanaa aikaa kokeillen eri tekniikoita. En kuitenkaan koskaan ollat tyytyväinen lopputulokseen – töiltä puuttui sielu, joka mielestäni tekee taiteesta merkityksellisen. Haluan välittää tunteita, jotka koskettavat alitajuntaa ja siihen pääsin käsiksi ainoastaan kameran välityksellä. Maalaan jatkossa kameralla, siveltimet laitan kaappiin odottelemaan satunnaista harrastelua.

Kaamos on sanana kaunis ja tavoittelen sillä näkyvyyttä myös ulkomailta. Nimi jää mieleen ja autenttinen, mustavalkoinen tyyli kestää aikaa sekä katseita. Olen löytänyt jotain erikoista ja se tuntuu koskettavan myös Instagramissa seuraajien lisääntyessä kuin itsestään. Löydät minut Instasta nimimerkillä @kaamos__ .

Sain eilen ensimmäiset Fine Art printtini Beyondshopilta ja printit ovat todella laadukkaita. Se viimeistelee kokonaisuuden ja museolaatuisena valokuvataiteeni tulee pitämään arvonsa. You get what you see.

Perustin myös Etsyyn kaupan, jonka välityksellä maksutavat toimivat sutjakkaasti. En saa kotimaiseen kauppaani maksupalveluja ilman y-tunnusta kevytyrittäjänä, mutta tilisiirto toimii ja palvelen vuosien kokemuksella verkkokauppatilauksissa.

Kaupasta löytyy nyt ihania, mustavalkoisia uutuuksia! Uskoisin, että painokset ovat 100 kappaleen eriä ja työt ovat täten numeroitu sekä signeerattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *