Persoonalliset taidejulisteet tekstillä tulossa verkkokauppaan

Viimeinen vuosi on kulunut eri taidekokeilujen merkeissä ja viimein olen löytämässä sellaisen taidemuodon, joissa on sanomaa ja mielikuvitukselle pohdittavaa. Uudet persoonalliset sekä kotimaiset julisteet päivittyvät pian verkkokauppaan A3 kokoisina ja kokoelma tulee laajentumaan tulevaisuudessa enemmänkin.

Julisteiden tekemisprosessi alkaa alkoholimustemaalauksella, joiden kuvioista poimin kauneimman yksityiskohdan kameraan. Digitaalinen editoiminen antaa vapauden maalata muodot kauniiksi kokonaisuudeksi ja lopputuloksista tulee todella puhuttelevia intuitiolle. Lopullinen tulos on aina jotain muuta kuin alkuperäinen maalaus, mutta silti maalauksissa on taiteilijan oma näkemys abstraktista taiteesta.

Tekstit taidejulisteisiin tulevat tarot korteilta ja ne antavatkin paljon pohdittavaa jokaiselle päivälle. Mietin alussa teksteiksi maalauksen nimeä, mutta totesin sen olevan vaikeaa, koska jokainen näkee kuvissa erilaisen tarinan. Aion tehdä julisteita myös oman brandin tekstillä ja tilauksesta onnistuvat myös asiakkaan omatkin sanoitukset.

Julisteet ovat herättäneet somessa jo mielenkiintoa ja toivonkin, että ne löytävät paikkansa tulevan syksyn aikana. Myös verkkokauppa tulee saamaan uuden ilmeen, jossa keskityn enimmäkseen alkoholimusteilla luotuihin taideteoksiin.

Mitä pidät julisteesta? Teksti sopii kohdalleni täydellisesti juuri tänä päivänä ja todella kivasti teksti saa kiinni myös itse maalauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *