Pieni taidekauppa, rakkaudella tehty

Verkkokauppa alkaa olla viimein valmis teknisesti, mutta aion tutkia sivuja vielä palvelumuotoilun keinoin. Palvelumuotoilu on ihanan luovaa työtä ja kiinnostuin digimarkkinoinnin koulutuksen aikana erityisesti verkkokaupan palvelumuotoilusta. Kiinnitän huomiota varsinkin visuaalisuuteen sekä intuitiivisesti ohjautuvaan käyttäytymiseen sivuilla ja kaiken kruunaa sisällöntuotanto sivuille. Pieni taidekauppani on kuitenkin nyt näköiseni ja omin taidoin käsityönä tehty.

Toisinaan tulee ajatelleeksi, lukeeko blogeja enää kukaan. Hyvä on kuitenkin muistaa, että blogikirjoitus hakukoneoptimoituna jää elämään Googlen tuloksiin ja voi tuoda onnistuessaan paljon uusia asiakkaita sivuille.

Ajattelin syksyn aikana opiskella kirjoittamista hiukan syvemmin ja haaveilenkin tulevaisuudessa sisällöntuotannosta eri yrityksille Pohjanmaan alueella. SEAMK:ssa alkaa vuodenvaihteessa myös palvelumuotoilun koulutus, jonne tulen todennäköisesti hakemaan.

Tulevaisuuden haaveeni ovat kovin luovia ja ne ovat muodostuneet kuluvan vuoden aikana käsiteltäväksi. Uusi into uuden opiskeluun on syntynyt ja taiteen luominen siinä rinnalla nollaa kivasti pään. Sivussa kulkisi nätisti vielä osa-aikatyö digimarkkinoinnin sekä verkkokaupan työtehtävissä.

Yksi rakkaimpia töitäni on tämä puulle maalattu työ alkoholimusteilla. Maalauksessa on ihanaa Vintage henkeä, jossa näen naisen sivuprofiilin.
Universumi antoi naisen nimeksi Lady Seraphinen ja voi olla, että nappaan sen pois kaupasta ja pidän sen itse muistona ensimmäisistä puutauluistani.

Pääsen pian lisäämään blogini blogilistalle, blogi on sinne yhtä bloggausta vaille valmis. Tulen esittelemään lähiaikoina blogissa kuosini eli kankaan, joka on maalauksestani tehty. Kuosi syntyi yhdessä ihanan Millan kanssa, jonka uuden kangaskaupan tulen samalla esittelemään.

Taideblogini sisältö tulee toimimaan osittain myös portfolionani, joten käsittelen täällä jonkin verran myös muita aiheita taiteen lisäksi. Jokaiseen postaukseen lupaan kuitenkin kuvia maalaamastani taiteesta, joten silmänruokaa on aina tarjoilla.

2 comments

  1. Tytti Palojärvi

    Kiva kuulla, että elämässäsi on kaikenlaista ihanaa menossa ja on tulossakin mielenkiintoisia juttuja 😊 Olet todella taiteellinen ja sinulla on omanlaisesi kädenjälki töissäsi. Kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa syksyä, Paula 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *