Suomalainen valokuvataide laadukkaalle Fine Art paperille

Selasin tänään Etsyä valokuvataiteen parista ja kiinnitin huomiota hintoihin. Joitakin töitä sai muutamalla dollarilla ja väittäisin näiden olevan kotioloissa tulostettuja valokuvia, jotka eivät millään tavalla vastaa sitä laatua, mitä todelliset Fine Art paperille vedostetut työt ovat laadultaan. Jos on vähintääkin tosissaan taiteilijan urallaan, tulisi kiinnittää huomiota materiaalien valintaan, näin työ säilyy kymmeniä vuosia ja vuosien kuluttua työn arvo voi olla hyvinkin arvokas.

Tilaan omat Fine Art tulosteeni Beyondprintiltä ja työn jälki on aivan mahtava. Lisäksi heidän kuvaohjelmansa on todella näppärä käyttää eikä hintakaan ole aivan tolkuton. Lähetinkin tänään uusia töitä tulostettavaksi ja yksi niistä on tämä Maija. 

Maijasta kehkeytyi oma henkilökohtainen lempparini ja tilasin siitä A4 kokoisen tulosteen. Kuva on suunniteltu A3 kokoiseen kehykseen, jossa on valkoinen paspis mustilla kehyksillä.

Teknisenä ihmisenä haavelen joskus itsekin ammattilaisvehkeistä, mutta arvokkaaksi sekin tulee. Olisi vain niin kertakaikkisen ihana nähdä valmis ruutu heti paperilla tai tulostella vain tarpeen mukaan.  Odottelu onkin itselleni kaikista pahinta.

@kaamos__ tilini Instagramissa kasvaa hiljalleen ja taidekanavieni päällekkäisyys on pistänyt mietteliääksi. Pohdin jopa näiden sivujen uusimista kokonaan, sillä haluaisin käyttää myös KAAMOS sanaa taidesivuni nimikkeenä. Onko aika heittää hyvästit akvarilleille sekä alkoholimusteille ja jatkaa valokuvataiteen parissa? Pelkkään valokuvataiteeseen keskittymällä saisin tehtyä sivuilleni selkeämmän suunnan ja markkinointikin olisi helpompaa.

Jätä ihmeessä puumerkkiä, mikä sinua sivuillani erityisesti kiehtoo! Alkoholimusteista kertova ohjepostaukseni on ollut sivujeni suosituin sisältö, joka toisaalta ihmetyttää, että mistä sen alan harrastajia jatkuvasti niin paljon löytyy. Mutta, kiva on ollut olla avuksi, nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *